ΠΑΤΡΑ: Οι προτάσεις της παράταξης Παπαδημάτου για την αντιμετώπιση της πανδημίας – Με αφορμή τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο

advertisement

Σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Πάτρα Ενωμένη, αναφέρει:

Η δύσκολη συγκυρία στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας εξαιτίας της πανδημίας απαιτεί από όλους μας σύνεση, υπευθυνότητα και ενότητα, την ίδια ώρα που και οι φορείς από την πλευρά τους, καλούνται και οφείλουν να δώσουν λύσεις στους πολίτες και εν προκειμένω στους δημότες της Πάτρας.

Με αφορμή, λοιπόν, και την σημερινή συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου για την επαναλειτουργία του Λιανεμπορίου, η δημοτική παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» καταθέτει τις προτάσεις της για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθηθούν.

Συγκεκριμένα προτείνουμε:

– Tην ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

– Την επαναλειτουργία του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος στην Πάτρα.

– Τη συνεργασία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα Υγείας.

– Την άμεση επαναλειτουργία του Λιανεμπορίου υπό ασφαλείς συνθήκες.

– Την οικονομική ενίσχυση των πληττόμενων επιχειρήσεων με το ποσό των 5.000 ευρώ.

– Την αποζημίωση των πληττόμενων επιχειρήσεων βάσει των τιμολογίων αγοράς για τις προετοιμασίες και τα αδιάθετα προϊόντα λόγω του υποχρεωτικού lockdown.

Η παράταξη «Πάτρα Ενωμένη» δηλώνει παρούσα σε οποιαδήποτε προσπάθεια για να δοθούν λύσεις στους συνδημότες μας.

 

 

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Οι προτάσεις της παράταξης Παπαδημάτου για την αντιμετώπιση της πανδημίας – Με αφορμή τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.