Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Ανατριχιαστικά τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης- Αποφασισμένος να σκοτώσει ο δράστης

Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έκθεσης για το πώς έχασαν τη ζωή τους τα δύο αδέλφια στη Μακρινίτσα, με την υπόθεση της διπλής εν ψυχρώ δολοφονίας να συνεχίζει να σοκάρει.

Η ιατροδικαστική έκθεση, όπως αναφέρεται, έδειξε ότι ο θάνατος της 28χρονης πρώην συζύγου του δράστη και του 31χρονου αδελφού της προήλθαν από καθοριστικά χτυπήματα στην καρδιά, που δέχτηκαν από τον δράστη. Τα μέχρι τώρα δεδομένα προκαλούν αίσθηση καθώς φαίνεται πως ο δράστης πήγε αποφασισμένος να αφαιρέσει τις ζωές των θυμάτων του.

Τα μοιραία τραύματα στην καρδιά

Στην ιατροδικαστική έκθεση, που υπογράφει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, επιπλέον περιγράφονται και τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στέρνο, τα οποία όμως, δεν ήταν τα μοιραία. Τα μοιραία πλήγματα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, έγιναν με το μήκους 25 εκατοστών μαχαίρι το οποίο εισχώρησε και η τρώση προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου σε τέτοια και τόση έκταση που δεν γίνεται χωρίς πρόθεση. Μάλιστα, είναι κάτι που παρατηρήθηκε και στα δύο θύματα.

Αναφορικά με τα τραύματα στην καρδιά, «τα χτυπήματα σε βάρος των δύο αδελφών στην καρδιά, έχουν κατωφερή πορεία», είτε γιατί τα θύματα είχαν ήδη λυγίσει από τις προηγούμενες μαχαιριές, είτε γιατί προσπάθησαν να προστατευθούν και είχαν λυγίσει το σώμα τους. Αυτό οδηγεί στο συμπέρασμα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο φερόμενος ως δράστης βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση.

Πηγή: iefimerida.gr