Συμβούλιο Πλημμελειοδικών: Άρση απορρήτου για το κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη

advertisement

Του Δημήτρη Δαμιανού

Την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών του Δημήτρη Λιγνάδη αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με βούλευμά του, το συμβούλιο αποφάσισε να ερευνηθεί το κινητό τηλέφωνο του κατηγορούμενου σκηνοθέτη, αλλά και όσα ηλεκτρονικά αρχεία του κατασχέθηκαν κατά τις πρόσφατες έρευνες των αρχών στο σπίτι του.

Παράλληλα, στο βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου που εκδόθηκε στις 6 Απριλίου, απορρίπτοντας το αίτημα εξαίρεσης της ανακρίτριας που είχε καταθέσει η πλευρά του Δ.Λιγνάδη, αναφέρεται:

“Οι εκφράσεις του συνηγόρου του κατηγορουμένου κατά την επίσκεψη του στο γραφείο της ανακρίτριας, έτσι όπως προκύπτουν από τις αναφορές που ο ίδιος ο δικηγόρος κατέθεσε, δεικνύουν πρόθεση του κατηγορουμένου να παρακωλύσουν την ανακριτική διαδικασία και να εκφοβίσουν την ανακρίτρια ώστε να απέχει από το χειρισμό της υπόθεσης.

Οι αναφορές που κατατέθηκαν σε βάρος της στον Αρειο Πάγο και στον επιθεωρητή και οι υποδείξεις με επιτακτικό τρόπο στην ανακρίτρια καταδεικνύουν ότι θέλουν η ανάκριση να διενεργηθεί έτσι όπως επιθυμούν”.

 

Be the first to comment on "Συμβούλιο Πλημμελειοδικών: Άρση απορρήτου για το κινητό του Δημήτρη Λιγνάδη"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.