Survivor 4: Επεισοδιακή αποχώρηση με βρισιές και νεύρα

Εκρηκτικό αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο του Survivor 4, όπου στο Συμβούλιο του νησιού, ένας παίκτης θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο.

Να υπενθυμίσουμε ότι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Τριαντάφυλλος, Χριστίνα Κεφαλά, Κώστας Παπαδόπουλος και Αλέξης Παππάς.

Όπως έκανε γνωστό το Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιανός, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στο ραδιόφωνο, αποκάλυψε πως η αποψινή αποχώρηση θα είναι άκρως επεισοδιακή.

“Δεν ξέρω ποιος παίκτης θα φύγει. Και τους 4 παίκτες παλτά τους έχουν βγάλει”, είπε αρχικά. Ενώ συνέχισε: “Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό. Έφυγε με ‘καντήλια’, γιατί συνήθως λέμε στις 10 να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε στη 1:15”.

Ο Τριαντάφυλλος ισχυρίζεται πως ο Τζέιμς Καφετζής έχει σκοπό να “φάει” όλους τους παίκτες με ύπουλο τρόπο, γι’ αυτό και τώρα τους το παίζει φίλος, ενώ γεμάτος οργή κατά του αντιπάλου του είναι και ο Αλέξης Παππάς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στο αγώνισμα επάθλου οι δύο ομάδες μάχονται στην στεριά σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης που θα δυσκολέψει τους παίκτες. Τέλος, στο Συμβούλιο του νησιού θα έχουμε την αποχώρηση της εβδομάδας που θα ανατρέψει τις δυναμικές των ομάδων.