ΠΑΤΡΑ: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Για το λιανεμπόριο μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να εξαιρέσει την Αχαΐα από το άνοιγμα

advertisement

Σας καλούμε να παραστείτε σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσω τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με την αριθ. 426/13-11-2020 εγκύκλιο του ΥΠ.ΕΣ, την 7η Απριλίου 2021, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00, με τα παρακάτω θέματα:

1. Εξελίξεις γύρω από το λιανεμπόριο μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να εξαιρέσει την Αχαΐα από το άνοιγμα (εισηγητής: κ. Δήμαρχος).

2. Έκδοση ψηφίσματος υποστήριξης των αιτημάτων του Σωματείου Λαϊκών Αγορών (εισηγητής: κ. Δήμαρχος)

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου

Παναγιώτης Μελάς

 

Η επείγουσα σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου κρίνεται απαραίτητη για την άμεση συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο των εξελίξεων στο λιανεμπόριο μετά την εξαίρεση της Αχαΐας από το άνοιγμα, με απόφαση της Κυβέρνησης.

 

Be the first to comment on "ΠΑΤΡΑ: Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Για το λιανεμπόριο μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να εξαιρέσει την Αχαΐα από το άνοιγμα"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.