ΠΑΤΡΑ: Εγκαινιάζει το 400ο κατάστημα του δικτύου της Coffee Island ισχυροποιώντας περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική αγορά

Το τετρακοσιοστό,  και κατάστημα – «σταθμό», στο αναπτυξιακό της πλάνο, εγκαινίασε προ ολίγων ημερών η μεγαλύτερη εταιρεία καφεστίασης στην Ελλάδα, Coffee Island.

Πρόκειται για ένα ακόμη κατάστημα που εντάσσεται στο δίκτυο δικαιόχρησης (franchise), το οποίο έχει έκταση 70 τμ και βρίσκεται στην Πάτρα, την πόλη από την οποία η εταιρεία ξεκίνησε το 1999, στην οποία εδραιώθηκε, και με την οποία συνεχίζει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε ένα από τα κομβικότερα σημεία της πόλης, επί της Ακτής Δυμαίων, στην περιοχή του Νοτίου Πάρκου της παραλίας Πατρών. Η συγκεκριμένη τοποθεσία ενισχύει ακόμα περισσότερο τη δυναμική της Coffee Island στην πόλη, χωρίς να πλήττει τα συμφέροντα άλλων καταστημάτων της αλυσίδας, κάτι που αποτελεί απαράβατη δέσμευση της εταιρείας προς τους συνεργάτες του δικτύου της.

Διανύοντας πλέον την τρίτη δεκαετία της, η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει το μεγαλύτερο δίκτυο καφεστίασης στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εργάζεται εντατικά για την ενίσχυση της παρουσίας της στο εξωτερικό, δίνοντας ήδη το «παρών» σε 49 σημεία στην Αμερική, την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Το προηγούμενο έτος, και παρά τη δριμύτατη υγειονομική κρίση, η οποία συρρίκνωσε σημαντικά την αγορά καφεστίασης, η Coffee Island έμεινε πιστή στη στρατηγική της, επιτυγχάνοντας το άνοιγμα 24 νέων καταστημάτων, που ενίσχυσαν σημαντικά τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα στις αντίστοιχες περιοχές.

Το πλάνο ανάπτυξης της Coffee Island για το α’ εξάμηνο του 2021 –  μια χρονιά εξίσου απαιτητική για τον Κλάδο – περιλαμβάνει το άνοιγμα 20 νέων καταστημάτων,  γεγονός που αναμφίβολα θα οδηγήσει στην περαιτέρω ισχυροποίηση της θέσης της στην ελληνική αγορά.   Βασική προτεραιότητα της Coffee Island, αποτελεί, όχι απλά η ποσοτική, αλλά κυρίως η ποιοτική ανάπτυξη του δικτύου της και η ακόμα μεγαλύτερη γεωγραφική διασπορά, τόσο μέσω των κλασικού τύπου καταστημάτων της, όσο και μέσω του νέου μοντέλου “Coffee Little Island”.