ΑΕΚ: Φήμες για «πύρινη» ομιλία Ανσαριφάρντ κατά Χιμένεθ – «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω» λέει ο Μπακάκης

Η ταπεινωτική ήττα (1-5) στο ντέρμπι με την ντροπιαστική εικόνα της «Ένωσης» προκάλεσε την απογοήτευση και την… έκρηξη του κόσμου, ενώ χαρακτηριστικές ήταν εικόνες με αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών να τα λέει σε έντονο ύφος με τους παίκτες, τους οποίους δεν άφησαν να μπουν στα αποδυτήρια, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Οταν μπήκαν στα αποδυτήρια, οι περισσότεροι παίκτες δεν είχαν κουράγιο ούτε για λέξη. Δεν ακουγόταν το παραμικρό .Ο Μανόλο Χιμένεθ είπε ελάχιστες κουβέντες, λέγοντας πως η ομάδα μπορεί να βγάλει αντίδραση στα επόμενα παιχνίδια της, τονίζοντας ότι ακόμα και σε προηγούμενη θητεία του, είχε γίνει κάτι αντίστοιχο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είχε αντίθετη άποψη και πήρε τον λόγο στα αποδυτήρια, όταν κανείς άλλος δεν μιλούσε, λέγοντας πως η ΑΕΚ ξεφτιλίζεται με τέτοιες εμφανίσεις και πως, αν ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να βοηθήσει άλλο, τότε θα πρέπει να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

«Αν έχετε καταλάβει, ξεφτιλιζόμαστε με αυτή την εικόνα. Ξεφτιλίζεται η ΑΕΚ. Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε με ειλικρίνεια, αν δεν μπορεί ο προπονητής να μας βοηθήσει, να φύγει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό. Εγώ αυτό έχω να πω εγώ Πέτρο (Μάνταλο)» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιρανός φορ της Ένωσης.

Ο Παναγιώτης Κονέ μίλησε ήδη με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και ζήτησε διευκρινίσεις για το περιστατικό, όπως αυτό προέκυπτε από τα ρεπορτάζ. Ο Ιρανός επιθετικός διέψευσε την εν λόγω ομιλία και του εξήγησε πως το μόνο που είπε ήταν ότι «πρέπει όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Πρώτος εγώ που μπήκα στο ματς και ήμουν κακός. Δεν γίνεται να ξεφτιλιζόμαστε».

Μάλιστα, ο Καρίμ είπε στον Παναγιώτη Κονέ πως έχει μάρτυρες και τους συμπαίκτες του.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το κλίμα για τον 57χρονο τεχνικό είναι βαρύ, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ το αμέσως επόμενο διάστημα δεν επιτρέπουν βιαστικές κινήσεις και αλλαγές, με όλα τα σενάρια για την παραμονή του Χιμένεθ στον πάγκο, να είναι ανοιχτά.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Μπακάκης είχε μια έντονη λογομαχία με έναν οπαδό της ΑΕΚ

μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι, αν είναι εκείνος το πρόβλημα, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Πάνω στην αναταραχή και τις έντονες αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και τον Χιμένεθ, ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος ήταν ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού, δέχθηκε φραστική επίθεση από έναν οπαδό της ΑΕΚ.

«Αν εγώ είμαι το πρόβλημα, φεύγω το καλοκαίρι» ήταν η απάντηση του 30χρονου αμυντικού της Ένωσης, όμως η κατάσταση εκτονώθηκε γρήγορα, αφού οι υπόλοιποι «μάζεψαν» τον θερμόαιμο οπαδό.

Πηγή: gazzetta.gr