Μασούρας: «Να αποδείξουμε πως είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε πριν τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού, Γιώργος Μασούρας μίλησε για το ματς των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΚ, σήμερα το απόγευμα, και τόνισε πως πρέπει να αποδείξουν για ακόμη μια φορά ότι είναι η καλύτερη ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Εμείς σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε να μπαίνουμε για να κερδίζουμε. Είναι δεδομένο αυτό. Παρόλα αυτά υπάρχει και ο αντίπαλος. Προφανώς είναι ακόμη ένα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος, για εμάς. Νομίζω ότι θα κριθεί, πάλι, στο ποιος το θέλει περισσότερο. Σε όλη τη διάρκειά. Στο ποιος θα είναι πιο καλά προετοιμασμένος, αλλά και έξυπνος στο παιχνίδι, έτσι ώστε να πάρει τους τρεις πόντους.

Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι. Πάντα υπάρχει κίνητρο. Βλέπουμε ότι έχουμε επιστρέψει όλοι οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε όλοι διαθέσιμοι, για τον προπονητή. Και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Πρέπει να αποδείξουμε, για ακόμη μία φορά, ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, στην Ελλάδα».

Για την Εθνική ανέφερε: «Είχε διακυμάνσεις η απόδοσή μας, αυτό το διάστημα που βρισκόμασταν στην Εθνική. Θεωρώ ότι ήταν ένα καλό αποτέλεσμα στην Ισπανία και ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, με τη Γεωργία, φυσικά… Παρόλα αυτά, δεν μπορείς να παρατήσεις μία πρόκριση, η οποία είναι ανοικτή. Είναι έξι παιχνίδια μπροστά. Θα πρέπει να τη διεκδικήσουμε και να πάρουμε ό,τι μας αξίζει, στο τέλος».