ΠΑΤΡΑ: Εύρημα των ράπιντ τεστ προβληματίζει τις υγειονομικές αρχές – Σε μία μόνο συνοικία 18 ασυμπτωματικοί ασθενείς με κορονοϊό!

Ιδιαίτερα αποτελεσματικά αναδεικνύονται τα ράπιντ  τεστ που διενεργούνται σε γειτονιές της Πάτρας και μόνο χθες έγιναν  συνολικά 651  τεστ και εντοπίστηκαν 26 θετικά από τα οποία τα 18 ήταν στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών Ανθείας.
Σήμερα προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην πλατεία της Λεύκας, στην πλατεία Αγίας Σοφίας και στο Επιμελητήριο Αχαΐας για το ευρύ κοινό, κατά τις πρωινές ώρες.

Στις Εργατικές Κατοικίες Ανθείας, εντοπίστηκαν χθες κατά τον τυχαίο έλεγχοι 18 ασυμπτωματικοί ασθενείς με κορονοϊό σε σύνολο 235 τεστ.

Ολος ο υγειονομικός μηχανισμός με επικεφαλής τον κ. Καρβέλη, βρίσκεται επί ποδός σχεδόν όλο το 24ωρο ώστε να λαμβάνονται οι σωστές αποφάσεις και να παρέχεται στους ασθενείς η καλύτερη δυνατή φροντίδα.
Χθες στις Κλινικές Κορονοϊού του ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 106 ασθενείς, στην Παιδιατρική Κλινική 2 παιδάκια και 27 ασθενείς στη ΜΕΘ. Στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονταν 76 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού και 8 στη ΜΕΘ.