ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρή η συνεργάτιδά του Γιώργου Παπαδάκη. Σοκ στον ΑΝΤ1!

Έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη.. Πρόκειται για την οπερατέρ στο στούντιο Μαρία Μάντζαρη. 

Ο παρουσιαστής συντετριμμένος είπε στον αέρα :

“Ήρθε η ώρα να σας πούμε γιατί όλοι εμείς αισθανόμαστε λίγο περίεργα, όχι λίγο περίεργα, τρισάθλια από το πρωί. Αφορά την οικογένειά μας εδώ και από το πρωί σφίγγουμε τα δόντια όλοι για να μπορέσουμε να κάνουμε την εκπομπή, να σας ακούσουμε…

Αυτή εδώ είναι η κάμερα 3, όπου κάθε μέρα είναι η κάμερα που βγάζει εμένα στον αέρα. Εδώ είναι πάντα η Μαρία Μάτσα, το έχετε δει το κοριτσάκι μας. Η Μαρία Μάτσα, σήμερα το πρωί ερχόταν στη δουλειά με το αυτοκίνητό της. Έπεσε θύμα τροχαίου τα ξημερώματα. Πολλοί συνάδελφοι περνούσαν από εκεί, είδαν μια γυναίκα να είναι ξαπλωμένη, είδαν το αυτοκίνητο, κατάλαβαν ότι πρόκειται για το δικό μας το κορίτσι…

Το δικό μας κορίτσι η Μαρία Μάντζαρη, είναι νεκρή πήραμε τηλέφωνο στο κινητό της, δεν απαντούσε, πήγαμε αμέσως στον τόπο του συμβάντος, εκεί που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, αμέσως μετά πήγαμε στο ΚΑΤ που μεταφέρθηκε το Μαράκι.

Το Μαράκι παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψε.
Για εμάς είναι ένα μέλος οικογένειάς μας. Με τη Μαρία ερχόμουνα δω στην κάμερα λέγαμε τα δικά μας κάναμε την πλάκα μας λέγαμε για την καθημερινότητά μας. Ένα κορίτσι που έπεσε λίγο πριν έρθει εδώ στην εκπομπή για να κάνει τα καθήκοντά της και την δουλειά της. Είμαστε συντετριμμένοι στην κυριολεξία, το τροχαίο έγινε εδώ, στην Αγία Παρασκευή, στην γέφυρα εκεί που ήταν ο Λάζος και μας έδινε το ρεπορτάζ από το πρωί.
Αγωνιούσαμε και δεν μπορούσαμε να κάνουμε την επικοινωνία την εκπομπή. Θέλαμε να μάθουμε πως είναι και τελικά μετά από 1 ώρα προσπαθειών δυστυχώς μάθαμε ότι η Μαίρη μας αυτό το κορίτσι σ’ αυτή την κάμερα και ήταν απέναντι μου δεν είναι πια στη ζωή. Θα θέλουμε να την ανάπαυση ο θεός να αναπαύσει ο θεός την ψυχή της. Ήταν ένα υπέροχο πλάσμα. Μαράκι καλό ταξίδι.

Από τις χειρότερες μέρες που έχουμε ζήσει.