Ανατριχιαστικές μαρτυρίες για τον τραυματιοφορέα του Παίδων – Ασέλγεια σε 2 κορίτσια

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 61χρονος τραυματιοφορέας κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για ασέλγεια σε δύο κορίτσια έξι και οκτώ ετών κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους το παιδιατρικό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, υποστήριξε ότι κάνει 33 χρόνια αυτή τη δουλειά και καμία φορά δεν είχε δώσει δικαίωμα να του προσάψουν οτιδήποτε και πως «παρεξηγήθηκε».

Όμως εργαζόμενοι του νοσοκομείου και συγκεκριμένα μια ειδικευόμενη γιατρός και η επιμελήτριά της, υποστηρίζουν ότι τον είδαν να αγγίζει το 6χρονο κοριτσάκι, λίγο πριν αρχίσει το χειρουργείο στην καρδιά κι ενώ το ανήλικο βρισκόταν σε αναισθησία.

Σοκαριστική κατάθεση μάρτυρα
«Ενώ το παιδί ήταν υπό γενική αναισθησία και ακάλυπτο και η ίδια βρισκόταν σκυφτή σε θέση δεξιόθεν πλαγίως της ασθενούς, όταν όρθωσε το σώμα της είδε τον τραυματιοφορέα να αποσύρει γρήγορα το χέρι του από την περιοχή των γεννητικών οργάνων του παιδιού», ανέφερε στην κατάθεσή ένας μάρτυρας.

«Κατόπιν, της δημιουργήθηκε η αίσθηση πως η απότομη απόσυρση του χεριού του τραυματιοφορέα οφείλεται στο γεγονός ότι το μάτι της είχε πέσει πάνω στο χέρι του. Αυτές λοιπόν οι σκέψεις την οδήγησαν να παρατηρεί τις κινήσεις των χεριών του και να εποπτεύει το παιδί μέχρι το τέλος της επέμβασης», είπε.

Ακόμη πιο σοκαριστική ήταν η δεύτερη φορά που έπιασαν επ’ αυτοφώρω τον φερόμενο ως δράστη με θύμα αυτή τη φορά ένα 8χρονο κοριτσάκι λίγο πριν διασωληνωθεί και πάλι για καθετηριασμό καρδιάς.

«Κατά τη φάση της εισαγωγής της αναισθησίας και ενώ ο τραυματιοφορέας με το δεξί του χέρι είχε σταθεροποιήσει το παιδί για την αποφυγή αντιδραστικών κινήσεων, με το αριστερό του χέρι, που ήτο πιο κάτω από την ειδική ποδιά του παιδιού, η οποία ήταν τραβηγμένη μέχρι την υποομφάλια, υπερηβική χώρα της ασθενούς, είδε η γιατρός να κάνει κινήσεις που διήρκεσαν ελάχιστα, οι οποίες επαναλήφθηκαν μετά από λίγο».

Σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, μετά τη διασωλήνωση εντόπισαν μια κηλίδα αίματος.

Η νοσηλεύτρια αφαίρεσε την ποδιά και το εσώρουχο του παιδιού και ανήγγειλε την παρουσία αίματος, στο σημείο των γεννητικών οργάνων της μικρής.

Όπως καταγγέλλουν οι ίδιες, το ένα από τα γάντια που φορούσε ο τραυματιοφορέας είχε κι αυτό ίχνη αίματος.