Χρύσα Μιχαλοπούλου: Πώς παραδέχτηκε έμμεσα τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, είναι η ηθοποιός που υποδύεται τη Γαλλίδα Ζορζέτ στις «Άγριες Μέλισσες» αλλά και το κορίτσι του Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στον απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, για τα γαλλικά που… δεν γνωρίζει, αλλά και για τη σχέση της με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντησή της για τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Έχω βαπτιστεί Χρύσα, Μάρθα, Ελένη, γιατί ο παπάς είχε όρεξη εκείνη τη μέρα. Είχα παίξει στις Μάγισσες της Σμύρνης όταν ήμουν έξι χρονών. Στα 12 έπαιξα στο μιούζικαλ “Beauty and the Beast”. Μας είχαν πει τότε να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό. Εγώ το έκανα και έχασα τα λόγια μου… Ήταν σοκαριστικό. Είμαστε 4 αδέλφια και μοιάζουμε όλοι πολύ μεταξύ μας. Με την αδελφή μου που σπουδάζει ηθοποιός, είμαστε ίδιες.

Είναι φανταστικό αυτό το πράγμα με τις Άγριες Μέλισσες. Δεν μιλάω καθόλου Γαλλικά κι ας έπαιξα τη Ζορζέτ. Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι δουλεμένοι πάνω στο εμείς και όχι στο εγώ. Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που βλέπεις ότι σε εμπιστεύονται, θέλεις να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό».

Η Χρύσα αν και έχει μιλήσει για τη σχέση της με τον «ΜasterChef» Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο παρουσιαστής θέλησε να είναι… διακριτικός ρωτώντας εμμέσως αν ο έρωτας περνάει από το στομάχι… Η Χρύσα απάντησε: «Περνάει από το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά… Και τρώω πάρα πολύ. Παλιά ήμουν πιο αδύνατη. Μετά μίλησε για την συνεργασία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο: «Είμαι στο Samano Radio,και κάνω εκπομπή. Εκεί κάνει εκπομπή και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Για αυτό μπήκα και εγώ», είπε η όμορφη ηθοποιός.