Η προχειρότητα στη διοίκηση – διαχείριση του δήμου συνεχίζεται….

 

Τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται από τον τρόπο που διαχειρίζονται τα κοινά και από το πώς αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις.
Βασικά κρίνονται από το αν και κατά πόσο έχουν όραμα, αν είναι σε θέση να διαμορφώνουν καταστάσεις και όχι να σύρονται πίσω απ’ αυτές.
Έχουμε αναφερθεί επανειλημμένα στο παρελθόν για συγκεκριμένα θέματα του δήμου μας, για την χαρακτηριστική προχειρότητα και την επιπόλαια διαχείριση χωρίς σοβαρό σχεδιασμό, η οποία χαρακτηρίζει την δημοτική αρχή.
Τα γεγονότα της προηγούμενης εβδομάδας μας υπενθυμίζουν για άλλη μια φορά αυτή την θλιβερή κατάσταση στην διαχείριση των σοβαρών θεμάτων του δήμου μας.
Είχαμε ενημερώσει τους πολίτες για τις τροποποιήσεις στο σχεδιασμό του έργου της πλατείας , με χαρακτηριστικά ερασιτεχνισμού, κακογουστιάς και ρουσφετολογικού περιεχομένου προεκλογικών δεσμεύσεων , με θύμα την πόλη και την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Τροποποιήσεις που θα μας μείνουν κληρονομιά και μετά την αποχώρηση των πολιτικών “μουσαφιρέων”, που με τις ενέργειές τους αποφασίζουν για την καλαισθησία της πόλης μας …. κρίμα.
Προσωπικές πολιτικές χωρίς προοδευτική ματιά, χωρίς καλαισθησία, χωρίς λογική, χωρίς σοβαρή προετοιμασία και στρατηγική, τακτικές και οξυδέρκεια που ισοδυναμούν με…… πολιτική…του ποδαριού…!

 

Βασιλική Ψυχράμη