ΠΑΤΡΑ: Με μαχαίρι και γροθιές λήστεψε ανήλικο περιπτερούχο

Ένας διακινητής ναρκωτικών ήταν ο άγνωστος κακοποιός που είχε τρομοκρατήσει πριν από έξι μήνες τον ανήλικο υπάλληλο ενός περιπτέρου στην Πάτρα, όταν τον γρονθοκόπησε και τον απείλησε με μαχαίρι για να του αρπάξει τις εισπράξεις! Η ταυτότητά του αποκαλύφθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας.

Πρόκειται για έναν Έλληνα, στο σπίτι του οποίου έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί και κατέσχεσαν 11 «φιξάκια» με συνολικά 13 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, δυο μεταλλικούς τρίφτες, δυο πτυσσόμενα μαχαίρια και 345 ευρώ. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για ληστεία, παράνομη οπλοκατοχή και διακίνηση ναρκωτικών που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η ληστεία είχε γίνει το μεσημέρι της 26ης Σεπτεμβρίου 2020, όταν ο κουκουλοφόρος δράστης είχε χτυπήσει τον 17χρονο υπάλληλο και του είχε αρπάξει 500 ευρώ με την απειλή μαχαιριού. Στην συνέχεια, είχε διαφύγει με την βοήθεια ενός συνεργού του που τον περίμενε έξω από το περίπτερο και η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίησή του.