ΠΑΤΡΑ: Οι ρυθμοί των εμβολίων στην περιοχή – Συνεχίζονται στα τέσσερα Εμβολιαστικά Κέντρα

Με κανονικούς ρυθμούς και βάση του αριθμού των εμβολίων που φτάνουν στην περιοχή μας συνεχίζονται οι εμβολιασμοί στα τέσσερα Εμβολιαστικά Κέντρα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ανάπτυξης μεγάλου Εμβολιαστικού Κέντρου στους χώρους του Παμπελοποννησιακού Σταδίου τις εγκαταστάσεις του οποίου διέθεσε ο Δήμος Πατρέων. Η ανάπτυξη ενός μεγάλου και άρτια οργανωμένου Εμβολιαστικού Κέντρου θα επιταχύνει σε μέγιστο βαθμό τους εμβολιαστικούς ρυθμούς.
Εντωμεταξύ αντιμέτωποι με τη μη καταχώρησή τους στην εμβολιαστική πλατφόρμα βρίσκονται αρκετοί αχαιοί που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και θα έπρεπε να έχουν πάρει ήδη το μήνυμα για εμβολιασμό.
«Εχουν επικοινωνήσει μαζί μας πάρα πολλοί συμπολίτες στους οποίος δεν έχει καταχωρηθεί το ΑΜΚΑ τους για εμβολιασμό. Μάλιστα επικοινωνούν με τους αρμόδιους φορείς και δεν βρίσκουν κάποια άκρη. Μιλάμε για καρκινοπαθείς και άλλους ασθενείς που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και θα έπρεπε ήδη να έχει δρομολογηθεί ο εμβολιασμός», μας είπε η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Αννα Μαστοράκου εκτιμώντας ότι:
«Πρέπει άμεσα το υπουργείο Υγείας να ανακοινώσει ένα τετραψήφιο νούμερο όπου θα μπορούν να απευθύνονται οι συμπολίτες μας που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και άμεσα να μπαίνουν στην πλατφόρμα του εμβολιασμού».