Χαλκίδα: Καυγάδισε με τη φίλη του και την πέταξε στη θάλασσα!

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε ο έντονος διαπληκτισμός ενός ζευγαριού στην Χαλκίδα, καθώς η 45χρονη γυναίκα βρέθηκε ξαφνικά μέσα στην παγωμένη θάλασσα χωρίς τη θέλησή της, με μια… σπρωξιά από τα χέρια του κατά πολύ νεότερου συντρόφου της που μάλιστα την παράτησε αβοήθητη κι έφυγε!

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν ο 30χρονος και η 45χρονη σύντροφός του κινούνταν με το αυτοκίνητο του πρώτου έξω από την πόλη, αλλά άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, άγνωστο για ποιον λόγο. Ξαφνικά, ο 30χρονος σταμάτησε το όχημα πολύ κοντά στο εργοστάσιο των τσιμέντων της περιοχής, βγήκε εκνευρισμένος από αυτό και τράβηξε βίαια την 45χρονη έξω από το όχημα. Παρά τις διαμαρτυρίες της, την έσυρε προς την θάλασσα και πέταξε χωρίς δισταγμό μέσα στο παγωμένο νερό!

Στη συνέχεια, χωρίς να δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για την τύχη της, έβαλε μπρος την μηχανή του αυτοκινήτου και εξαφανίστηκε, σύμφωνα με το eviazoom.gr. Παρά το σοκ που υπέστη, η 45χρονη κατάφερε να βγει στη στεριά και έφτασε μουσκεμένη ως το κόκκαλο και τρέμοντας από το κρύο στην πόλη, όπου κατήγγειλε το πρωτοφανές περιστατικό στους άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου. Ο 30χρονος εντοπίστηκε την Τετάρτη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, που διέταξε να παραμείνει κρατούμενος ως σήμερα που θα δικαστεί από το Αυτόφωρο.