Survivor 4 – Trailer: Αρνούνται να παίξουν πέντε από τους οκτώ παίκτες των μπλε

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το Survivor της Τετάρτης όπως προδίδει το trailer, καθώς φαίνεται ότι θα έχουμε μία πρωτοφανή εξέλιξη στο αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας, πριν ανακοινωθεί η αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Πέντε από τους οκτώ παίκτες της μπλε ομάδας αρνούνται να αγωνιστούν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τη Χριστίνα Κεφαλά, την τρίτη δηλαδή υποψήφια προς αποχώρηση μετά από υπόδειξη του Νίκου Μπάρτζη.

Στο trailer ο Σάκης Κατσούλης εμφανίζεται να κάνει την αρχή λέγοντας πως “μόνο και μόνο προς συμπαράσταση προς την Χριστίνα θεωρούμε πολύ ανήθικο και άτιμο αυτό που έγινε και μετά από συζήτηση που έγινε, κανείς δεν έχει ψυχολογία να αγωνιστεί”, ενώ ακολουθούν και άλλοι παίκτες, όπως η Μαριαλένα, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Αλέξης Παππάς.

Αν αυτό το σενάριο επιβεβαιωθεί, δεδομένου ότι η Χριστίνα Κεφαλά παραμένει με κολάρο, οι μπλε θα πάνε στο αγώνισμα με τρεις παίκτες: Τον Τζέιμς Καφετζή, τον Νίκο Μπάρτζη και την Άννα-Μαρία Βέλλη, έχοντας απέναντί τους 10 παίκτες από την κόκκινη ομάδα!

 

Θυμίζουμε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης, υπήρξε έντονη αντίδραση της Χριστίνας Κεφαλά στην απόφαση του Νίκου Μπάρτζη να την επιλέξει ως τρίτη υποψήφια, κατηγορώντας τον για κίνηση στρατηγικής παρά το γεγονός ότι η ίδια παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.