ΑΧΑΪΑ: Εργαστήρι με θέμα «Όσα ζούμε αλλά δυσκολευόμαστε να συζητήσουμε» από το Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις»

 

 

 

Διαδικτυακό εργαστήρι για γονείς αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να εστιάσουν σε θέματα σχέσεων στην οικογένεια σήμερα, με θέμα: «Όσα ζούμε αλλά δυσκολευόμαστε να συζητήσουμε» πρόκειται να υλοποιηθεί από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας Καλλίπολις. Η προσκεκλημένη συντονίστρια του εργαστηρίου κ. Ιωάννα Κυρίτση, M.Med.Sc Ψυχοθεραπεύτρια – Θεραπεύτρια ζεύγους – Σύμβουλος εξαρτήσεων κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου θα εστιάσει σε θέματα όπως:

 

  • Πώς είμαστε μέσα στη συνθήκη που ζούμε τον τελευταίο χρόνο;
  • Ποιά στοιχεία έχουμε χάσει και ποιό ρόλο παίζουν στη ψυχική μας υγεία;
  • Πώς επηρεάζονται τα παιδιά, οι έφηβοι αλλά και οι γονείς;

 

Το διαδικτυακό εργαστήρι πρόκειται να υλοποιηθεί την Τρίτη 6 Απριλίου 2021 από τις 18:00 έως τις 20:00. Προκειμένου να μπορέσουν οι συμμετέχοντες να συνδεθούν στο εργαστήρι θα χρειαστούν υπολογιστή ή τάμπλετ με κάμερα και μικρόφωνο ή ένα αντίστοιχο κινητό τηλέφωνο. Η συμμετοχή στο εργαστήρι είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα του Κέντρου Πρόληψης: 2610.226948 & 2610.623290, καθημερινά 8:00-15:00 (υπεύθυνη: κ. Θωμαΐς Σταύρου – Κοινωνική Λειτουργός) ή στο email: kpachaia@pat.forthnet.gr, στην ιστοσελίδα: www.kpachaia.gr και στο https://www.facebook.com/kpachaiaskallipolis/.