Γυναικείο ενδιαφέρον για τη Δόξα Δράμας από την επιχειρηματία Θεοπούλα Μπεναβίδου

Η Θεοπούλα Μπεναβίδου, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής πατάτας και η οποία πρόσφατα προσέφερε στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας 20 τόνους πατάτες, εξέφρασε το ενδιαφέρον της να αναλάβει τις τύχες της Δόξας Δράμας

Το ενδιαφέρον της να αναλάβει τις τύχες της Δόξας Δράμας εξέφρασε δημόσια η επιχειρηματίας Θεοπούλα Μπεναβίδου, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής πατάτας και έχει έντονη κοινωνική δράση. Πρόσφατα προσέφερε στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας 20 τόνους πατάτες, αλλά και 25 τόνους στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας και τον Σύνδεσμο Φιλάθλων «Οι Μαυραετοί» για να μοιραστούν σε άπορους.

Όπως δήλωσε: «Δεν με καθοδηγεί κανείς. Θέλω τη Δόξα Δράμας καθαρή και να γίνουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες. Εγώ δεν παίζω ούτε παιχνιδάκια, ούτε με καθοδηγεί κανένας. Θέλω μια Δόξα καθαρή. Καλώ τους Δραμινούς που θέλουν μια Δόξα Δράμας καθαρή. Όποιος θέλει μια Δόξα Δράμας καθαρή, είμαι εδώ. Ζητάω τη στήριξη του απλού δραμινού λαού. Όποιος θέλει να με εμπιστευτεί, εγώ ενδιαφέρομαι επίσημα. Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου. Να ξέρετε ό,τι ακουστεί, εάν δεν το πω εγώ, να μην το πιστέψετε. Δεν με εκπροσωπεί κανένας.

Εάν θέλετε μια Δόξα Δράμας, μια μεγάλη ιστορική ομάδα να συνεχίσει να υπάρχει, σας καλώ να προχωρήσουμε όλοι μαζί. Είμαι ανοιχτή σε όλο τον απλό κόσμο. Δεν θέλω δίπλα μου κανέναν από αυτούς που φέρανε τη Δόξα στο σημείο που τη φέρανε. Θέλω η Δόξα Δράμας να συνεχίσει να έχει την ιστορία που είχε. Όχι την ιστορία που έχει τώρα».

Η Δόξα Δράμας συμμετέχει στη Super League 2 και με αγώνα λιγότερο βρίσκεται στην 8η θέση με 17 βαθμούς (πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες, οκτώ ήττες).

Επίσημο ενδιαφέρον της Θεοπούλας Μπεναβίδου για την απόκτηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας | Dramasport