ΠΑΤΡΑ: Έφυγε η Αφροδίτη Αράπη.Μητέρα των ιδιοκτητών της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ


Θλίψη στην Πάτρα προκάλεσε η απώλεια της Αφροδίτης Αράπη, μητέρας των ιδιοκτητών της ομώνυμης εταιρείας Super Market.

Η εκλιπούσα έφυγε το Σάββατο από την ζωή σε ηλικία 89 ετών βυθίζοντας στο πένθος όλη την οικογένεια της 3Α ΑΡΑΠΗΣ.

Η Αφροδίτη υπήρξε πρότυπο μητέρας, όχι μόνο για τα παιδιά της, Γεώργιο, Νικόλαο και Διονύσιο, αλλά και για τα εγγόνια της και για όλους όσους την ήξεραν, τη γνώρισαν και έζησαν στιγμές μαζί της. Ήταν ένας άνθρωπος που εργάστηκε σκληρά και δημιούργησε ισχυρές βάσεις για την εξέλιξη της εταιρείας. Μία γυναίκα που η μνήμη της θα μείνει χαραγμένη στην πατραϊκή κοινωνία για την αγάπη της, την καλοσύνη της και την ταπεινότητα του βίου της.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21/03/2021 στις 12:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς, σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας αυστηρά όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Στην μνήμη της, αντί στεφάνου, θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς  προς την αγιογράφηση του Ι. Ναού.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Η μακαριστή Αφροδίτη Αράπη, είχε ανακηρυχθεί σε μεγάλη ευεργέτιδα της ενορίας της, και σε ψήφισμα από κοινού του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του Φιλοπτώχου Ταμείου του Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων να συμμετάσχει σύσσωμο το συμβούλιο κατά την εξόδιο ακολουθία, να αναγραφεί το όνομα της κεκοιμημένης στα Δίπτυχα του Ναού, να κατατεθεί  από κοινού χρηματικό ποσό υπέρ της Αγιογραφήσεως του Ιερού Ναού εις μνήμην της θανούσης και να εκφράσει τα συλλυπητήρια στην οικογένειά της.