ΠΑΤΡΑ: Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου

 

 

Ο Δήμος Πατρέων και ο Κοινωνικός του Οργανισμός (ΚΟΔΗΠ) στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεών τους για την στήριξη των λαϊκών οικογενειών, που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης εξαιτίας της συνεχιζόμενης αντιλαϊκής πολιτικής από τις κυβερνήσεις, ολοκλήρωσαν την προηγούμενη εβδομάδα την διανομή τροφίμων, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τον covid-19.

Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε διάστημα αρκετών ημερών, με όλα τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή συνωστισμού, όπως ορίζονται από τα πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας.
Έλαβαν τρόφιμα περίπου 750 νοικοκυριά του Δήμου μας, που είναι δικαιούχοι της Δομής.

Τα προϊόντα που διανεμήθηκαν εξασφαλίστηκαν και πάλι κυρίως από πόρους του Δήμου μας, ενώ υπήρξαν και χορηγίες από φορείς και συνδημότες μας. Η διανομή τροφίμων έγινε στην νέα Αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στην Ελ. Βενιζέλου και Σολωμού, που παρέχει άνεση χώρου και υποδομών αλλά και διακριτικότητα.

Ο Δήμος στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, με όλες του τις δυνάμεις, τα πιο φτωχά και χτυπημένα τμήματα του λαού, μακριά από κάθε λογική φιλανθρωπίας, βοηθώντας να μπορέσουν να σταθούν όρθιοι και να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούνται. Παράλληλα, συνεχίζει να διεκδικεί κονδύλια από την κυβέρνηση για την προμήθεια των τροφίμων, ενώ αναμένει και χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπως η ίδια προ καιρού δεσμεύτηκε.