Ας αποφύγουμε για λίγο ακόμα, συνωστισμούς και φιλικές συγκεντρώσεις

 

Μετά τις επίσημες ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ που καταγράφουν ραγδαία αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη του Αιγίου την Τετάρτη 17 Μαρτίου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Ο διψήφιος αριθμός κρουσμάτων που ανακοινώθηκε σήμερα για το Αίγιο, είναι μια σοβαρή ένδειξη διασποράς του επικίνδυνου κορωνοϊού στην πόλη μας και στην περιοχή της Αιγιάλειας. Παράλληλα, η καταγεγραμμένη αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα του Αιγίου, μας υποχρεώνει να υπενθυμίσουμε στους δημότες πως η πανδημία βρίσκεται σε ανεξέλεγκτη έξαρση, με το Εθνικό Σύστημα Υγείας να δοκιμάζεται σκληρά. Παρ’όλη την κόπωση που δικαιολογημένα όλοι αισθανόμαστε, πρέπει να δείξουμε ευθύνη και να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας και αυτούς που αγαπάμε, με το να τηρούμε πιστά τα μέτρα προφύλαξης και κυρίως να αποφεύγουμε συνωστισμούς και φιλικές συγκεντρώσεις σε κλειστούς χώρους.
Είμαστε κοντά στην άκρη του τούνελ και πολύ σύντομα, θα ζούμε και πάλι χωρίς περιορισμούς. Μέχρι τότε, ας μην χαλαρώνουμε και ας προσέχουμε πολύ!»