Για το 2/2 κόντρα στα προβλήματα η ΑΕΚ

Να διπλασιάσει τις νίκες της στη δεύτερη φάση των ομίλων του Basketball Champions League θέλει η ΑΕΚ υποδεχόμενη απόψε την Στρασμπούρ (19:30, ΕΡΤ3, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει ένα… βουνό αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός παραμένουν οι Μορέιρα, Ζήσης, Γκίκας και Γιάνκοβιτς, ενώ στη λίστα των απόντων προστέθηκε και ο Μάρκους Σλότερ που θα μείνει νοκ άουτ για 4-6 εβδομάδες. Επίσης στη Λιθουανία παραμένει ο Γιόνας Ματσιούλις μετά το θάνατο του πατέρα του. Ο Μόουζες, ο τραυματισμός του οποίου στη μύτη δεν αποδείχτηκε σοβαρός, μαζί με τους Μαυροειδή, Γόντικα και Χρυσικόπουλο θα κληθούν να καλύψουν τα κενά στη front line.

Η «Ένωση» κερδίζοντας όχι απλώς θα διατηρήσει απαραβίαστη την έδρα της σε αυτή τη φάση ζευγαρώνοντας τη σημαντική νίκη επί της Τουρκ Τέλεκομ, αλλά και ουσιαστικά θα θέσει νοκ άουτ τη Στρασμπούρ. Η γαλλική ομάδα μπορεί να είναι τέταρτη στο εγχώριο πρωτάθλημα με 8-4 και να προκρίθηκε ως πρώτη του ομίλου της στην πρώτη φάση του BCL, αλλά στη δεύτερη έχει αρχίσει με 0/2 χάνοντας από την Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα και την Νίζνι εντός έδρας.

Πηγή: SPORTFM