(ΦΩΤΟ)-ΠΑΤΡΑ: Η κινητοποίηση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για Υγεία – Παιδεία –Εργασία – Ελευθερίες

 

  • Χαιρετίζουμε τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν =σε όλη την Ελλάδα και σε πλήθος γειτονιών στην Αττική. Χαιρετίζουμε τους/τις χιλιάδες εργαζόμενους/νες, φοιτητές/ριες και αγωνιστές/ριες που διαδήλωσαν ταυτόχρονα από κάθε γωνιά της Ελλάδας ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και καταστολή φωνάζοντας ένα ηχηρό «ως εδώ» .Ένα ηχηρό «ως εδώ» απέναντι στην κρατική βία και καταστολή που χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση για την επιβολή της σκληρής αντιλαϊκής ατζέντας και της κάλυψης των ευθυνών της για την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας χωρίς να ανοίξει ρουθούνι. Ένα ηχηρό «ως εδώ» απέναντι στην προσπάθεια τους να περιορίσουν την μαζική αντίσταση εργαζομένων και νεολαίας που βλέπουν και οι ίδιοι πως πλέον πλησιάζει απέναντι στη ζοφερή πραγματικότητα που μας επιβάλλουν !

Οι σημερινές όμως διαδηλώσεις, μια από τις μεγαλύτερες στην Πάτρα τα τελευταία χρόνια, η θαρραλέα απάντηση του λαού στη διαδήλωση στη Νέα Σμύρνη, οι καθημερινές διαδηλώσεις για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος του απεργού πείνα, η διπλή εισβολή αστυνομικών δυνάμεων στο ΑΠΘ που βρήκε απέναντι της συσπειρωμένο το μαχόμενο φοιτητικό και νεολαιίστικο κίνημα και την έμπρακτη στήριξη του λαού παρά την καταστολή και τρομοκρατία που προσπαθεί να σπείρει η κυβέρνηση δείχνουν πως η υπομονή λαού και νεολαίας έχει εξαντληθεί ! Πως η οργή μας έχει αρχίζει και ξεχειλίζει ! Πως ο φόβος έχει αλλάξει στρατόπεδο !

Δε θα τους αφήσουμε να συνεχίσουν ανενόχλητοι την αντιλαϊκή πολιτική τους για τις αντεργατικές αναδιαρθρώσεις, τις δολοφονικές επιλογές τους στην υγεία, τη διάλυση της δημόσιας παιδείας, την καταπάτηση δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Συνεχίζουμε την πάλη μας για την ανατροπή της πολιτικής τους! Οι αγώνες μας να δυναμώσουν για να πάρει ο λαός την υπόθεση στα χέρια του για αξιοπρεπή ζωή, για τα δικαιώματα μας σε Υγεία – Παιδεία –Εργασία – Ελευθερίες. Συνεχίζουμε !