Απόλλων Σμύρνης: Τυπικά τέλος ο Παράσχος, την Τετάρτη την πρώτη προπόνηση ο Χάβος

Παρελθόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί και τυπικά ο Γιώργος Παράσχος, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου με τον έμπειρο προπονητή – Αύριο Τετάρτη θα κάνει την πρώτη προπόνηση ο Μάκης Χάβος

Δεκτή έκαναν την παραίτηση του Γιώργου Παράσχου οι άνθρωποι του Απόλλωνα Σμύρνης, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας, ενώ την Τρίτη το απόγευμα ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης είχε τονίσει σε δηλώσεις του πως ο έμπειρος προπονητής παραιτήθηκε γιατί έπεσε θύμα του Καζναφέρη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα για το τέλος με τον Παράσχο έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το νομικό τμήμα της ΠΑΕ καθώς ο κ. Παράσχος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ότι παραιτείται, δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση, σήμερα, ως όφειλε, ενώ δεν ενημέρωσε εγγράφως ή προφορικά κανένα μέλος της διοίκησης».

Ο Χάβος ο αντικαταστάτης, αύριο Τετάρτη την πρώτη προπόνηση

Αντικαταστάτης του Γιώργου Παράσχου θα είναι ο Μάκης Χάβος, ο οποίος αύριο Τετάρτη όπως όλα δείχνουν θα κάνει και την πρώτη προπόνηση με τη νέα του ομάδα, ενόψει των πλέι άουτ που αρχίζουν σε λίγες μέρες.

Πηγή:www.gazzetta.gr