Premier League: Η Λέστερ διέσυρε με πεντάρα τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Λέστερ συνέτριψε με 5-0 την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με το πρώτο χατ-τρικ του Ιεανάτσο στην Premier League, απέδειξε ότι δεν διακυβεύεται η παρουσία της στην τετράδα και συνεχίζει τη μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης

Η αναμέτρηση του King Power Stadium για την 28η αγωνιστική της Premier League ήταν a priori άνιση, καθώς μία εκ των καλυτέρων ομάδων της κατηγορίας (Λέστερ) υποδέχθηκε την ουραγό αυτής (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).

Αυτό αποδείχθηκε και επί χόρτου. Οι «αλεπούδες» δεν συνάντησαν καμία αντίσταση και συνέτριψαν τις «λεπίδες» με 5-0. Ο Ιεανάτσο άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό, ενώ ο Αγιόθε Πέρεθ στο 64ο το διεύρυνε σε 2-0.

Δύο γκολ του Ιεανάτσο μέσα σε δέκα λεπτά (69′ και 78′) – πρώτο χατ-τρικ στην Premier League από τον Νιγηριανό – έφεραν το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το αυτογκόλ του Άμπαντου στο 80ό.

Η Λέστερ απέδειξε ότι δεν διακυβεύεται η παρουσία της στην πρώτη τετράδα, ενώ ανέβηκε στη δεύτερη θέση περιμένοντας τι θα κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Γουέστ Χαμ (21:15).

Το μέλλον της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, την οποία καθοδήγησε ως υπηρεσιακός ο Χέκινγκμποτομ δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στην Championship.

O Ολμπράιτον έχει μοιράσει 13 ασίστ περνώντας ως αλλαγή, μόνον οι Ράιαν Γκιγκς και Τίο Γουόλκοτ έχουν περισσότερες (14).

ΛΕΣΤΕΡ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Περέιρα (46′ Ολμπράιτον), Φοφανά, Έβανς, Σογιουντζού, Καστάιν, Ντίντι, Τίλεμανς, Πέρεθ (81′ Λεσαμπέλα), Ιεανάτσο, Βάρντι.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Πολ Χέκινγκμποτομ): Ράμσντεϊλ, Μπάλντοκ, Άμπαντου, Μπράιαν, Στίβενς, Λούντστραμ, Νόργουντ (79′ Εντιάιγ), Φλεκ, Μπερκ (63′ Μουσέ), Σαρπ.

Πηγή:www.gazzetta.gr