ΦΩΤΟ: Ηττήθηκε και τώρα…αγχώνεται η Παναχαϊκή

Του Περικλή Παπαρίζου

Για την 14η αγωνιστική της Super League 2, η Παναχαϊκή ηττήθηκε με 1-0 από τον ΟΦ Ιεράπετρας στην Κρήτη. Σκόρερ του αγώνα ήταν ο Ντάλα Κόστα στο 61’ με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή. Έτσι η Παναχαϊκή έχασε την επαφή με την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, και τώρα απειλείται και η θέση της στα πλέι οφ.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά ψάχνοντας το γκολ. Παρόλα αυτά στα πρώτα λεπτά δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση, όμως και οι δύο ομάδες έβγαζαν ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Στο 26’ ήρθε μια καλή ευκαιρία από πλευράς γηπεδούχων, όταν ο Μπαράτα έκανε το σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Κολοβούρης έστω και δύσκολα μπλόκαρε την μπάλα. Η απάντηση από την Παναχαϊκή ήρθε στο 30’, όταν ο Μασούρας έπειτα από εξαιρετική προσωπική ενέργεια «έσπασε» την μπάλα αριστερά στον Πάνο, ο τελευταίος έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μανουσάκη.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κρητικοί απείλησαν την εστία του Κολοβούρη, όμως ο γκολκίπερ της Παναχαϊκής είχε την απάντηση στο σουτ του Μπαράτα, στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ. Στο 61’ όμως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, έπειτα από εκτέλεση πλάγιο ο Πριόνας πήρε την κεφαλιά στρώνοντας την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι στον Ντάλα Κόστα που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.Στο 81’ οι «κοκκινόμαυροι» έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Κόκας πήρε την κεφαλιά όμως η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.Μάλιστα με την συμπλήρωση των 90, η Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε για πέναλντι, βλέποντας και τα ριπλεϊ φαίνεται ότι υπάρχει επαφή, όμως ο Κόκκορης δεν έδωσε κάτι.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής ( Χρήστος Παρασκευόπουλος):

Κολοβούρης, Μασούρας,Τσερούτι, Λαρρέα, Πατάπης,Πάνος(66’ Σκεπετάρης),Μπρούς(78’ Κόκας), Ανάκογλου, Μπάτροβιτς, Γιούσης(77’ Μπελεζάκης), Μουστακόπουλος

Η αρχική ενδεκάδα του ΟΦ Ιεράπετρας (Τιμόθεος Καβακάς):

Mανουσάκης, Πριόνας, Χιντζίδης, Μασουέρο, Σμίλτος, Φουάσης(63’ Αποστολίδης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα(72’ Ντούνης), Κούστα, Ντάλα Κόστα
Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Κόκκορης (Αρκαδίας)
Με βοηθούς τους Παγουρτζή (Πειραιά) και Δημόπουλο (Φλώρινας)
4ος Πατεμτζής (Ηρακλείου)