“Βόμβα” στο Survivor 4: Αποχωρεί οικειοθελώς ο Πάνος Καλλίδης;

Ένα spoiler για το “Survivor 4” έδωσε στον αέρα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο ίδιος ανέφερε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης, ο οποίος διαγωνίζεται στην ομάδα των Μπλε, να αποχωρήσει οικειοθελώς από το “Survivor 4” τις επόμενες μέρες.

“Έχω μάθει πως ο Πάνος Καλλίδης έχει ζητήσει 4 φορές από την παραγωγή να αποχωρήσει. Μου το διασταύρωσε και ο Κώστας ο Μισθοφόρος. Υπάρχει πιθανότητα στο αυριανό επεισόδιο να μην είναι. Από ό,τι έμαθα πιστεύει πως δεν του κάνει καλό στο προφίλ του να παραμένει στο παιχνίδι. Θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο. Με μια μικρή επιφύλαξη ξαναλέω, αλλά το έχω διασταυρώσει”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η αλήθεια είναι πως ο Πάνος Καλλίδης περνάει αρκετά δύσκολα μέσα στο παιχνίδι τις τελευταίες βδομάδες, αφού έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων, ενώ υπήρξε και υποψήφιος προς αποχώρηση.

Οι συνεχείς εντάσεις στην ομάδα των Μπλε, σε συνδυασμό με το ότι το όνομά του βρίσκεται συχνά στις συζητήσεις των συμπαικτών του και ότι ο ίδιος είναι ένας αδύναμος παίκτης, του έχουν “ρίξει” την ψυχολογία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ένα από τα επεισόδια της προηγούμενης βδομάδας, ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος και είχε δηλώσει πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, θα σκεφτεί να αποχωρήσει οικειοθελώς.