Ρένα Μόρφη – Ορέστης Φαληρέας: Το love story του ζευγαριού που περιμένει το πρώτο του παιδί (εικόνες)

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Ρένα Μόρφη και ο σύζυγός της Ορέστης Φαληρέας, αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Η ερμηνεύτρια, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την μεγάλη επιτυχία «Οταν σου χορεύω», βρίσκεται ήδη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωρό της.

Η ιστορία αγάπης της Ρένας Μόρφη με τον Ορέστη Φαληρέα

Μπορεί η Ρένα Μόρφη να διαγράφει μια εξαιρετική πορεία στο χώρο της μουσικής ωστόσο στην προσωπική της ζωή είναι πολύ διακριτική.

 

https://www.instagram.com/p/ByVJSDsoHlx/?utm_source=ig_embed

 

 

Ο σύζυγός της είναι ο παραγωγός Ορέστης Φαληρέας. Ο ίδιος μαζί με τον αδερφό του, Λύσσανδρο, ήταν οι ιδρυτές του συγκροτήματος Imam Baildi, στο οποίο αργότερα προστέθηκε ως τραγουδίστρια η Ρένα Μόρφη, η οποία ως τότε έκανε σόλο καριέρα με το όνομα Σούλη Ανατολή.

https://www.instagram.com/p/BtqxqqvoU-0/?utm_source=ig_embed

Κάπως έτσι λοιπόν, γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν.

Ρένα Μόρφη και Ορέστης Φαληρέας παντρεύτηκαν στην εξωτική Αβάνα το 2016.

«Μη γράψεις πως είμαι παντρεμένη. Φοβάμαι το μάτιασμα. Να μη μου κόψει τις τύχες. Έχεις ακούσει το «Δεν έχει δρόμο να διαβώ»; Ε, λοιπόν, το ερμηνεύω με τον μουσικό δρόμο Danzon της Κούβας. Εκεί παντρευτήκαμε. Στην Κούβα. Γενικά μ’ αρέσει να πειράζω, να αναμειγνύω. Το λάτιν με ελληνικά λαϊκά», έχει δηλώσει η ίδια στο περιοδικό Gala.

Για τον γάμο της όμως μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες στο περιοδικό ΟΚ!: «Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν. Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δε θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νάντια Μπουλέ-Γιώργος Ισαάκ: Το love story του ζευγαριού που περιμένει το πρώτο του παιδί [εικόνες & βίντεο]
ΖΩΗ 05|03|2021 | 16:16

Μαρία Ηλιάκη: Οι αγαπημένες γωνιές του σπιτιού της στην Ελβετία -Ενα μοντέρνο σπίτι σε μια γραφική περιοχή [εικόνες]
ΖΩΗ 15|02|2021 | 11:27
Οι κοινές κοσμικές εμφανίσεις του ζευγαριού δεν είναι συχνές, έχοντας μάλλον επιλέξει να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Φαντασία» όπου η Ρένα Μόρφη έκανε το ντεμπούτο της στην υποκριτική στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου, την είδαμε για πρώτη φορά με τον σύζυγό της.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως το τραγούδι που ακούμε τόσα χρόνια στους τίτλους της αγαπημένης σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έχει την υπογραφή τους.

Δείτε φωτογραφίες της Ρένας Μόρφη με τον σύζυγό της:

Φέτος την απολαμβάνουμε και σε ρόλο παρουσιάστριας αφού μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου παρουσιάζουν την μουσική εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «Μουσικό Κουτί».
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/rena-morfi-orestis-falireas-love-story-zeygarioy