Γεωργιάδης: Εάν η πανδημία καλπάζει το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται

Για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας αλλά και τις συγκεντρώσεις πολιτών τις τελευταίες ημέρες, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Μιλώντας για την επιδημιολογική εικόνα και τις συζητήσεις για χαλάρωση του lockdown ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε πως αν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται, συμπληρώνοντας πως «αν για τον Κουφοντινα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταστρέψει όλη την Ελλάδα να βγει και να μας το πει».

 

Αναφερόμενος στα χθεσινά σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, άσκησε δριμύτατη κριτική εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 το πρωί της Τετάρτης επέρριψε την ευθύνη για τις διαδηλώσεις στον Αλέξη Τσίπρα «όταν κάθε μέρα το κόμμα του και βουλευτές του συμμετέχουν σε διαδηλώσεις ή όταν κάνει κάλεσμα σε πορεία όπως χθες».

Την ίδια ώρα, στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκε και η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη η οποία μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκρατημένη αναφορικά με το lockdown εξηγώντας ότι με τα νούμερα της πανδημίας αυτή τη στιγμή δεν είναι της παρούσης αυτή η συζήτηση.

 

Πρόσθεσε ότι υλοποιείται ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης καθώς παραμένει και θα παραμένει για τις επόμενες δέκα ημέρες η πίεση στο σύστημα υγείας, ενώ έχει καταρτιστεί οδικός χάρτης για την επόμενη ημέρα, χωρίς συγκεκριμένες ημερομηνίες γιατί όλα είναι υπό αίρεση.