ΠΑΤΡΑ: Η δημοτική αρχή τη Δευτέρα στην συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και μέλη της Δημοτικής Αρχής θα συμμετέχουν αύριο Δευτέρα 8 Μάρτη, στις 5.30 το απόγευμα, στην συγκέντρωση έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας για να τιμήσουν, μαζί με τους εργαζόμενους και τα Σωματεία τους, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
Την συγκέντρωση διοργανώνει το ΕΚΠ με σύνθημα “Σπάμε τις αλυσίδες της σιωπής, της εκμετάλλευσης, της ανισοτιμίας”. Απέναντι στη βία κάθε μορφής σε βάρος των γυναικών. Για να δυναμώσουμε τη μάχη για την υγεία και την ζωή των εργαζομένων, όλου του λαού. Απέναντι στην κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, στις δομές της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Απέναντι σε ένα δημόσιο σύστημα υγείας που παραμένει αθωράκιστο. Απέναντι στην επίθεση κυβέρνησης και εργοδοσίας και την άθλια κατάσταση που επικρατεί στους χώρους δουλειάς, με απολύσεις, χωρίς ωράρια, απληρωσιά, χωρίς εισόδημα.
Η 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι αφιερωμένη στους αγώνες των γυναικών για τα δικαιώματά τους στην εργασία, για την ισότιμη θέση τους στην κοινωνία.