Πολιτικές διαστάσεις παίρνει η υπόθεση Χάρι και Μέγκαν

 

Κόλαφος για το Μπάκιγχαμ η ανακοίνωση έρευνας για μπούλινγκ από την Μέγκαν – «Πείτε μας τι έρευνα έχετε κάνει για τον βιαστή πρίγκιπα Άντριου» – Στη δίνη των εξελίξεων και το επιτελείο του Μπόρις Τζόνσον – Μανιφέστο υπέρ της Μέγκαν στα σόσιαλ μίντια και το ραδιόφωνο

 

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγείται η κόντρα Χάρι και Μέγκαν από την μία και Παλάτι με βρετανικά ταμπλόιντς από την άλλη. Η κίνηση των «Times» του Μέρντοχ να επαναφέρουν στη δημοσιότητα τις «κατηγορίες» για μπούλιγκ εκ μέρους της δούκισσας του Σάσεξ έχει απασφαλίσει τους πάντες.

 

Τα βρετανικά ταμπλόιντς εν χορώ ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των Σάσεξ και γεμίζουν τα πρωτοσέλιδά τους με τίτλος «Η Δούκισσα Δύσκολη», «Ο κύκλος των επιζώντων» για τα υποτιθέμενα θύματά της και άλλα πολλά. Έχουν πολλαπλασιαστεί «οι κύκλοι του παλατιού», «πρώην εργαζόμενη» που συνεχώς καταγγέλλουν- πάντα όμως ανώνυμα. Επώνυμη καταγγελία δεν έχει υπάρξει μέχρι σήμερα.

 

Επίσης στην προσπάθεία τους να ακυρώσουν την συνέντευξη στην Όπρα, έχουν ρίξει όλα τα όπλα στο τραπέζι: «Είναι ντροπή να βγαίνουν και να μιλάνε όταν είναι ο Φίλιππος στο νοσοκομείο». «Είναι ντροπή να επισκιάσουν την ομιλία της Βασίλισσας για την Κοινοπολιτεία που θα γίνει μια μέρα πριν». Όμως, από ό,τι φαίνεται, Μέγκαν και Χάρι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.