ΑΧΑΪΑ: Ασφυκτιούν τα νοσοκομεία της Πάτρας – Οι νοσηλευόμενοι από κορονοϊό έφτασαν τους 144 – Στη μάχη και το «Ολύμπιον»

advertisement

Καθημερινά ο όγκος των νοσηλευομένων αυξάνεται και σταδιακά καλύπτονται οι κλίνες που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο του σχεδιασμού της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Ασφυκτιούν τα νοσοκομεία της Πάτρας. Οι νοσηλευόμενοι από κορονοϊό έφτασαν τους 144 εκ των οποίων οι 29 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ. Στη μάχη της πανδημίας μπαίνει και το «ΟΛΥΜΠΙΟΝ» Θεραπευτήριο με τη διάθεση κλινών ΜΕΘ για περιστατικά μη κορονοϊού.

 

Στις Κλινικές Κορονοϊού του ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 58 ασθενείς και 20 στη ΜΕΘ. Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύονταν 4 παιδιά στην Παιδιατρική Κλινική και ένα στη ΜΕΘ Παίδων.
Στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονταν 53 ασθενείς στην Κλινική Κορονοϊού και 8 στη ΜΕΘ.
Βρισκόμαστε στην 5η εβδομάδα των απαγορεύσεων αλλά η διασπορά των κρουσμάτων μαρτυράει ότι οι απαγορεύσεις δεν εφαρμόζονται.
«Μέρες τώρα προειδοποιούμε γι’ αυτό που έρχεται. Δυστυχώς οι συμπολίτες μας το αγνοούν κι αυτό γεμίζει καθημερινά τις κλίνες στα νοσοκομεία μας» δηλώνει ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γ. Καρβέλης.