ΠΑΤΡΑ: Η μάχη του Χάρη Παρίση – Το μήνυμα της οικογένειάς του

Ο Χάρης Παρίσης είναι μεγάλος αγωνιστής.
Τις τελευταίες εβδομάδες δίνει τη δική του μάχη για να κρατηθεί στην ζωή, χτυπημένος από μια ύπουλη παγκρεατίτιδα, με τα αποτελέσματα, ευτυχώς, από την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε να είναι ελπιδοφόρα και ενθαρρυντικά, σκορπώντας χαμόγελα τόσο στην οικογένειά του, όσο και στους φίλους του και στους συνεργάτες του στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου, όπου εργάζεται.
Μάλιστα, από την οικογένεια του Χάρη Παρίση λάβαμε και το παρακάτω ευχαριστήριο προς τους γιατρούς του νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» κι ένα μήνυμα, παράλληλα, ζωής, αισιοδοξίας, αλλά και προσευχής και πίστης, προς όλους μας.
Η ανακοίνωση της οικογένειας του Χάρη Παρίση και ιδίως της αγαπημένης του συζύγου Κικής, αναφέρει αναλυτικά τα εξής:
«Εκ μέρους της οικογένειας του Χάρη Παρίση, θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπεράνθρωπη προσπάθειά τους, στον χειρουργό και πάνω από όλα ΑΝΘΡΩΠΟ, κ. Δημήτρη Φίλη του Νοσοκομείου «Αγιος Ανδρέας» και στη χειρουργική ομάδα του, την αναισθησιολόγο κα Αθηνά Γκότση και πάνω από όλα στη μονάδα εντατικής θεραπείας και τον διευθυντή της, κ. Παναγιώτη Γεωργακόπουλο, που υπερβάλλοντες εαυτόν, κράτησαν τον Χάρη στην ζωή, έτσι ώστε να τα καταφέρει έως το χειρουργείο. Δεν τελειώσαμε, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο για να διανύσουμε, όμως τη βοήθεια του Θεού, την φροντίδα των γιατρών και τις προσευχές όλων σας, πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε και ότι ο Χάρης θα είναι σύντομα και πάλι όρθιος δίπλα μας. Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον σας και για την συγκινητική στήριξή σας».