ΗΧΗΤΙΚΟ: Υπάρχει κορονοιός δημόσιου και κορονοιός ιδιωτικού τομέα ; Η κα Χριστίνα Παναγογιαννοπούλου μέλος του ΕΚΠ στο Σκαι Πάτρας

Υπάρχει κορονοιός δημόσιου και κορονοιός ιδιωτικού τομέα; Διαφορετικό πρωτόκολλο αντιμετώπισης καταγγέλλουν συνδικαλιστές του Ε.Κ.Π.Όταν σύμφωνα με καταγγελία, η Διεύθυνση υγείας της ΠΔΕ απαντά για τα 20 κρούσματα σε σούπερ μάρκετ πως …δεν είναι πολλά, πρέπει να μας το εξηγήσει.

Απίστευτες και επικίνδυνες καταστάσεις που συμβαίνουν στα σούπερ μάρκετ της Πάτρας, περιέγραψε μιλώντας στην εκπομπή Πολιτική Γυμναστική και στον Νίκο Ξανάλατο, η κα Χριστίνα Παναγογιαννοπουλου μέλος του ΕΚΠ.

Υπάρχουν σε εφαρμογή διαφορετικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης του κορονοιού για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, γεγονός που καλύπτει τους χειρισμούς των υπευθύνων των καταστημάτων για τις ενέργειες που κάνουν, όταν εμφανιστούν κρούσματα σε καταστήματα.

Τα σούπερ μάρκετ εξελίσσονται σε εστίες υπερμετάδοσης του κορονοιού, ενώ την ίδια ώρα τα περιοριστικά μέτρα για τους πολίτες εντείνονται, λένε οι συνδικαλιστές.

Ακούστε το ηχητικό.