Δεν «Χ»άρηκε… και τώρα τρέχει η Παναχαϊκή

Του Περικλή Παπαρίζου

Για την 12η αγωνιστική της Super League 2, η Παναχαϊκή ήρθε ισόπαλη 0-0 με τα Τρίκαλα στο «Δημοτικό Στάδιο» της θεσσαλικής πόλης. Μάλιστα έτσι η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να μειώσει και άλλο την απόσταση της από την κορυφή, μένοντας για ακόμη ένα παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα στην ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η Παναχαϊκή ήταν πολύ δραστήρια και έδειχνε από το πρώτο κιόλας λεπτό ότι θέλει τους τρείς βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι. Παρόλα αυτά η μεγάλη στιγμή στο πρώτο μέρος έλειψε, χωρίς όμως να λείψει το πάθος, ειδικότερα από την πλευρά των «κοκκινόμαυρων». Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου πάντως έδειξε ότι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο θέλοντας να βρει ένα γκολ, και δείχνοντας έτσι ότι θα το ψάξει ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Παναχαϊκή μπήκε και πάλι δυνατά, θέλοντας πάση θυσία να βρει το γκολ που θα την βάλει μπροστά. Παρόλα αυτά για ακόμη μια φορά δεν υπήρξε κάποια μεγάλη ευκαιρία για μεγάλο διάστημα και στο δεύτερο ημίχρονο, σε καμία από τις δύο εστίες.Μάλιστα το 0-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά ούτε να δημιουργήσει και κάποια μεγάλη φάση.

Η αρχική ενδεκάδα της Παναχαϊκής (Χρήστος Παρασκευόπουλος):

Κολοβούρης, Πάνος(84’ Μπελεζάκης), Πλιάτσικας, Λαρρέα,  Σταμόπουλος, Μπρούς, Ανάκογλου, Τσερούτι(58’ Σκεπετάρης), Μπάτροβιτς, Γιούσης(83’ Παπαδόπουλος), Αραβίδης(36’ Αποστολόπουλος)

Η αρχική ενδεκάδα των Τρικάλων (Απόστολος Χαραλαμπίδης):

Γιακουμής, Νιάρος, Πιαστόπουλος, Σουλιώτης, Ριζογιάννης, Σκόνδρας(78’ Μολά), Παπαγεωργίου, (60’ Χατζηκωνσταντίνου), Κεχαγιάς, Σταματής, Ευθυμίου(85’ Διαμαντόπουλος)

 

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μιχάλης Ματσούκας (Αιτ/νίας)

Με βοηθούς τους Τσιλίκα (Αιτ/νίας) και Στάικο (Λάρισας)

4ος Μπεκιάρης (Καρδίτσας)