Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Οι αποτυχημένες προσπάθειες, οι δυσκολίες, οι λιγούρες και η γλυκιά αναμονή για τα δίδυμα

Περιμένουν πώς και πώς τον ερχομό των δίδυμων κοριτσιών τους και η χαρά τους δεν περιγράφεται. Ο λόγος για τη Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη οι οποίοι μετρούν χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους στα social media και αποφάσισαν να μοιραστούν μαζί τους πολλά και ενδιαφέροντα καθώς πολλά είναι τα ζευγάρια που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδιά και δυσκολεύονται.

Το όμορφο ζευγάρι μέσα από ένα Q&A αποκάλυψε πως προσπαθούσε για περίπου τρία χρόνια και πως ο δρόμος ήταν δύσκολος. «Αυτή η φωτογραφία είναι από την ημέρα που μάθαμε τα πιο ευχάριστα νέα της ζωής μας μετά από 2-3 χρόνια απογοητεύσεων. Για πολλούς από εμάς ο δρόμος για το μεγαλύτερο όνειρο, να γίνουμε γονείς, δεν είναι εύκολος. Αλλά θέλει πίστη και να μην απογοητευόμαστε. Όταν έρθει τα ξεχνάς όλα και χαίρεσαι το πιο πολύτιμο δώρο. Στέλνουμε από καρδιάς τις ευχές μας σε όλους σας», αναφέρουν χαρακτηριστικά η Χριστίνα και ο Σάκης.

Xristina_-Sakis1

Θέλοντας μάλιστα να δώσουν κουράγιο σε ζευγάρια που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί η Χριστίνα Μπόμπα που βρίσκεται στον 6ο μήνα της κύησης αποκαλύπτει πως το χαμόγελο και η αισιοδοξία είναι οι σύμμαχοί της.

Xristina_Xamogelo

Ακόμα, η Χριστίνα Μπόμπα παραδέχθηκε ότι δεν έχει άγχος αλλά απολαμβάνει αυτή την τρυφερή περίοδο, αφού το ήθελε πολύ. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι ταλαιπωρούταν πολύ από ναυτίες στο δεύτερο μήνα, ωστόσο πλέον είναι καλύτερα. Όσον αφορά στη διατροφή της, η ίδια ανέφερε ότι προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά, ωστόσο οι λιγούρες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και έτσι δεν μπορεί να αντισταθεί στα γλυκά.

Xristina_-Sakis2
Xristina_-Sakis3
Xristina_-Sakis4

Όσο για τα κιλά που έχει πάρει μέχρι τώρα αυτά είναι πολύ λίγα…

Xristina_Kila

Το γνωστό ζευγάρι ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός στις αρχές Δεκέμβρη, όταν η όμορφη influencer είχε συμπληρώσει το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της.