Ο Ζλάταν «την είπε» ξανά στον ΛεΜπρόν: «Η πολιτική είναι για τους πολιτικούς και όχι για τους αθλητές»

Και η «κόντρα» μεταξύ Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και ΛεΜπρόν Τζέιμς καλά κρατεί, καθώς ο Σουηδός σταρ απάντησε ξανά στον σταρ του NBA και τον «συμβούλεψε» να αφήσει τα πολιτικά σχόλια και να επικεντρωθεί στο μπάσκετ

Πριν από λίγες ημέρες ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, άνοιξε διάλογο με τον ΛεΜπρόν, λέγοντας του πως δεν πρέπει να μιλάει για πολιτικά θέματα και να κοιτά τη δουλειά του στο παρκέ.

Η απάντηση από τον 36χρονο superstar δεν άργησε, λέγοντας του σε έντονο ύφος πως όσο έχει μια δυνατή φωνή δεν θα πάψει να παλεύει για τα δικαιώματα της κοινωνίας και να περιοριστεί μόνο στα αθλητικά.

Ωστόσο, η «κόντρα» μεταξύ των δύο όπως φαίνεται δεν σταμάτησε εκεί. Λίγες ώρες πριν ο Ζλάταν εμφανιστεί στο ετήσιο μουσικό φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, στο οποίο θα τραγουδήσει μαζί με τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ενώ θα είναι μεταξύ των παρουσιαστών, μίλησε ξανά για τον ΛεΜπρόν λέγοντας του πως η πολιτική δεν είναι για εκείνον.

«Οι αθλητές ενώνουν τον κόσμο. H πολιτική χωρίζει. Ο ρόλος μας είναι να ενώσουμε τον κόσμο κάνοντας ό,τι κάνουμε καλύτερα. Οι αθλητές πρέπει να είναι αθλητές και η πολιτική πρέπει να αφεθεί στους πολιτικούς», τόνισε χαρακτηριστικά.