ΠΑΤΡΑ – COFFEE ISLAND: Φέτος οι Απόκριες διαφέρουν, αλλά το χρώμα τους δεν σταματά να μας εμπνέει!

Η γιορτή των χρωμάτων και του κεφιού έφτασε για να δώσει νότα αισιοδοξίας στην καθημερινότητα μας. Η αγαπημένη περίοδος των Αποκριών, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την Coffee Island που φέτος «ντύνει» το ποτήρι της και μας καλεί να μπούμε στο ρυθμό του “ΜΠΑΜ MΠΟ ΛΕΪΟ”, βάζοντας το γευστικό twist και τη χαρά στις φετινές, διαφορετικές, Απόκριες.

Η ομάδα των δραστήριων Coffee Explorers έχει ετοιμάσει όλα τα απαραίτητα για να μπεις στο κλίμα του καρναβαλιού. Αρχικά ένας limited Confetti Blend δημιουργήθηκε με έμπνευση αυτή τη χρωματιστή περίοδο του χρόνου. Ένας καφές 100% Specialty Arabica από την Αιθιοπία & τη Βραζιλία, γεμάτος με αρώματα σοκολάτας, αμύγδαλου & εσπεριδοειδών. Ο Confetti Blend θα φιγουράρει στην πολύχρωμη συσκευασία των 200g για όλη την αποκριάτικη περίοδο στα Καφεκοπτεία Coffee Island.

Το limited blend αποτελεί και τη βάση για τα δύο από τα τρία μοναδικά seasonal ροφήματα του Espresso Bar. Το λαχταριστό Confetti Latte με topping σαντιγί & σιρόπι φουντουκιού, πασπαλισμένο με τριμμένο φουντούκι και χρωματιστή τρούφα καθώς και την κρύα εκδοχή του σε Confetti Freddo Cappuccino με φυτική κρέμα ενώ την καρναβαλική γευστική παλέτα συμπληρώνει η μοναδική Confetti Chocolate που σερβίρεται με τον ίδιο απολαυστικό συνδυασμό σαντιγί-φουντούκι-τρούφα!

Ειδικά για την περίοδο, τα υπέροχα καρναβαλικά ροφήματα συνοδεύονται από την ηπειρώτικη αλευρόπιτα και το κρουασάν βουτύρου που βρίσκονται σε ειδική τιμή από το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι για να σου φτιάχνουν το κέφι από νωρίς με τις super Esrpesso Breakfast προτάσεις!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ όμως. Καρναβάλι σημαίνει κέφι, χρώμα, δραστηριότητα γι’ αυτό και η Coffee Island δημιούργησε το www.coffeeisland.gr/carnival, ένα digital καρναβαλικό περιβάλλον, γεμάτο με ιδέες για να ζήσεις την εμπειρία του καρναβαλιού στο σπίτι.

Tailor made μουσικές λίστες, οδηγίες για τη δημιουργία καρναβαλικών αξεσουάρ και φυσικά δώρα! Από τις 11 έως τις 15 Μαρτίου 2021 ανακάλυψε τι Confettype είσαι και κάνε δικά σου τα πιο ΜΠΑΜ ΜΠΟ ΛΕΪΟ έπαθλα! Η τελευταία Κυριακή των Αποκριών 14/3 κλείνει με ένα υπέροχο πάρτι και μία συναυλία έκπληξη που θα μεταδοθεί σε live streaming!

Τι περιμένεις; Μπες στο κλίμα του καρναβαλιού απολαμβάνοντας ένα από τα γιορτινά ροφήματα στα καφεκοπτεία της Coffee Island, ή παράγγειλε μέσω του www.coffeeIsland.gr  και του My Coffee Island APP. Η ιδανική ατμόσφαιρα στο σπίτι ολοκληρώνεται μέσα από το  www.coffeeisland.gr/carnival!