(Βίντεο)-Ανδρέας Μικρούτσικος: “Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη”

“Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές

Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει.

Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου. Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δούλευε πατρικά, με προστάτευε. Είναι η πιο οδυνηρή σφαλιάρα”

 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αναφέρθηκε και σε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε ο ίδιος και η πρώην σύζυγος του. Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει συμβεί εμένα το εξής, Αντώνη. Είμαι παντρεμένος, χτυπάει το κουδούνι, μπαίνει μέσα μία κυρία με έναν άντρα της, ομορφούλα ήταν και λέει στη γυναίκα μου, «ο άντρας σας με βίασε». Και την κοιτάζω και λέω, «κοίτα τι χάνω ο κερατάς». Παράνοια»! Βεβαίως και την τοποθέτησα και την έβαλα στη θέση της. «Βρείτε τα μεταξύ σας, εγώ τι ανάμειξη έχω» είπε η γυναίκα μου» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο παρουσιαστής. «Επίσης, έχω φάει μηνύσεις γιατί βγήκα και έβριζα κάποιον. Με είχαν φωνάξει οι ανακριτές. Αυτά γίνονται όταν είσαι λίγο φωταγωγημένος».

ΠΗΓΗ