Europa League: Μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός – Στις 14:00 ξεκινά η κλήρωση

Επέλεξε το δύσκολο δρόμο, υπέβαλλε τους οπαδούς του σε ένα πραγματικό μαρτύριο, αλλά έστω και στο φινάλε ο Ολυμπιακός εξασφάλισε την πρόκριση και τώρα ετοιμάζεται για ένα ακόμη ανοιξιάτικο ζευγάρι Ευρωπαϊκών αγώνων.

 

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ του Αχμέντ Χασάν ακούστηκαν από το Αϊντχόφεν ως τον Πειραιά καθώς το ρολόι σημάδευε το 88ο λεπτό του επαναληπτικού αγώνα με την Αϊντχόφεν θυμίζοντας σε μεγάλο βαθμό το περσινό θρίλερ με την Άρσεναλ όταν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε σκοράρει το γκολ της πρόκρισης στο 118ο λεπτό της παράτασης.

 

Πλέον όμως ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την PSV και περιμένει να μάθει τον αντίπαλο του στο δρόμο για τους 8, κι η αλήθεια είναι όπως συμβαίνει σε όλες τις κληρώσεις υπάρχουν οι ομάδες που θα ήθελε να αποφύγει, αυτές που θα ήθελε να βρει μπροστά του, αλλά και οι σχετικά αδιάφορες. Κι αυτό που θα ήθελε να αποφύγει σ’ αυτό το σημείο της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός είναι μια κλήρωση με βρετανική ομάδα (οι πρώτες τέσσερις της λίστας που ακολουθεί) κι αν είναι δυνατόν την Βιγιαρεάλ και τη Μίλαν.