ΑΙΓΙΟ: Διαβάσεις σκοτώστρες μέσα στην πόλη καταγγέλλουν οι Έμποροι – Ζητούν μέτρα πριν θρηνήσουν θύματα!

Προς : κ. Διευθυντή Τεχνικής Υπηρεσίας
κ. Πρόεδρο Κοινότητας Αιγίου

Καθημερινά έρχονται καταγγελίες συναδέλφων στον Εμπορικό Εισαγωγικό Σύλλογο Αιγιαλείας για την διάβαση σκοτώστρα μεταξύ Βασ. Κωνσταντίνου και Κλεομένους Οικονόμου.
Όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν οι συνάδελφοι και όπως γνωρίζουμε όλοι μας, τα αυτοκίνητα κατεβαίνουν όλη τη Βασιλέως Κωνσταντίνου με προτεραιότητα σε όλα τα σταυροδρόμια και ξαφνικά σε αυτή την διασταύρωση υπάρχει στοπ.
Ιδιαίτερα τις ώρες που είναι κλειστή η αγορά και δεν υπάρχει κίνηση, οι οδηγοί κατεβαίνουν με ταχύτητα την οδό Βασ. Κωνσταντίνου και περνούν την Κλεομένους Οικονόμου χωρίς να σταματήσουν. Είναι ένα χρόνιο πρόβλημα που πρέπει κάποια στιγμή να βρει τη λύση του.
Ακριβώς η ίδια επικινδυνότητα σημειώνεται και στη διασταύρωση Βασ. Κωνσταντίνου και Ελίκης καθώς και στην αμέσως επόμενη Βασ. Κωνσταντίνου και Νικ. Σολιώτη.
Ζητάμε άμεσα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε να δημιουργηθούν άμεσα φωτεινές, ηχητικές ή ότι άλλες προειδοποιήσεις προβλέπονται από το νόμο μεταξύ των οδών Βασ. Κωνσταντίνου και Κλ. Οικονόμου, Βασ. Κωνσταντίνου και Ελίκης και Βασ. Κωνσταντίνου και Νικ. Σολιώτη πριν θρηνήσουμε θύματα. Μέχρι τώρα υπάρχουν δεκάδες περιπτώσεις με σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές.
Αγαπητοί συνάδελφοι Έμποροι θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι ήδη λειτουργεί από τον Δήμο μας η εφαρμογή sense.city. Μέσα από αυτήν μπορείτε να αναφέρετε προβλήματα καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, ύδρευσης, πεζοδρομίων, πράσινου κτλ.
Μέσω αυτής μπορείτε να γνωστοποιείται στον Δήμο μας άμεσα, μικρές ή μεγάλες ζημιές που υπάρχουν στα μαγαζιά σας καθώς και στις κατοικίες και τις γειτονιές σας.

Εμπορικός Εισαγωγικός Σύλλογος Αιγιαλείας