Σφραγίζει την πρόκριση στους «16» του Europa League ο Ολυμπιακός

Πριν από μια εβδομάδα ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα με την Αϊντχόφεν κι απόψε (25/02, 22:00) οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν να κλειδώσουν την πρόκριση τους στους 16 του Europa League στο Φίλιπς Στάντιον επι της PSV.

 

Το 4-2 του Καραϊσκάκη δίνει σαφέστατα ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα στους Πειραιώτες, παρ όλα αυτά όπως παραδέχθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου η ομάδα του θα παίξει για τη νίκη και όχι για να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Φαίνεται ότι ο τεχνικός του Ολυμπιακού σκοπεύει να κάνει μόλις μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την πρώτη αναμέτρηση.

Από τη στιγμή που ο Ρούμπεν Σεμέδο εξέτισε την ποινή του αναμένεται, να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα και να πάρει τη θέση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος ούτως η άλλως προέρχεται από τραυματισμό. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Βρουσάι και Παπαδόπουλος.

 

Συνεπώς το αρχικό σχήμα θα απαρτίζεταιαπό τους Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί.

Πάντως, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει δοκιμάσει και ενα σχήμα με τον Φορτούνη αντί του Βαλμπουενά και  Μασούρα αντί Μπρούμα.