Φιλαρέτη Κομνηνού: O Δημήτρης Λιγνάδης θα καταγραφεί ως κοινός παιδεραστής


Επαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πεί Υβρις:” Οταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν, παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του”, αναφέρει μεταξύ άλλων η Φιλαρέτη Κομνηνού με ανάρτησή της στο Instagram.

Η ηθοποιός ξέσπασε κατά του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου, με το αδίκημα του βιασμού κατά συρροή. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μετήχθη χθες στην Ευελπίδων, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, Νίκο Γεωργουλέα, και αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας, την Τετάρτη.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού πήρε θέση στις σοκαριστικές καταγγελίες και με ανάρτηση της στο Instagram, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Έπαιξε ρόλους στο αρχαίο δράμα, γνώριζε τι θα πεί Υβρις: ‘Όταν κάποιος υπερεκτιμώντας την δύναμη του συμπεριφερόταν με βίαιο και αλαζονικό τρόπο διέπρατε ύβριν , παραβίαζε την ηθική τάξη και προκαλούσε την πτώση του’ Υ.Γ Αν φαντάζεται για τον εαυτό του οτι θα καταγραφεί στην ιστορία του θεάτρου ως “καταραμένος καλλιτέχνης” πλανάται πλάνην οικτρά. Ως κοινός παιδεραστής θα καταγραφεί.»