Φ. Γεννηματά: Νίπτει τας χείρας του ο κ. Μητσοτάκης για την χρεωκοπία του δήθεν επιτελικού του κράτους


«’Νίπτει τας χείρας του’ ο κ. Μητσοτάκης για την χρεωκοπία του δήθεν επιτελικού του κράτους», τονίζει σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά. «Δεν τόλμησε να αναλάβει τις ευθύνες που του ανήκουν και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο για το πιγκ-πογκ ευθυνών που εκπορεύεται από τους Υπουργούς του», προσθέτει.

Ό,τι και να κάνουν, υποστηρίζει η Φώφη Γεννηματά,  δεν μπορούν να κρύψουν την πραγματικότητα. «Πλήρης αποτυχία. Η Πολιτική Προστασία, για μια ακόμη φορά, διακρίθηκε μόνο στο ρόλο του θλιβερού παρατηρητή, επιχειρώντας εκ των υστέρων να παραστήσει τον συντονιστή», συμπληρώνει.

«Και απαντά με το γνωστό ‘οι άλλοι ήταν χειρότεροι’. Όμως, η πραγματικότητα δεν κρύβεται.  250.000 νοικοκυριά έμειναν χωρίς ρεύμα -και όχι μόνο- για ημέρες», υπογραμμίζει.
«Αυτό δεν μπορούν να το συσκοτίσουν, ούτε η πληρωμένη κυβερνητική προπαγάνδα από ορισμένα ΜΜΕ, ούτε οι υποσχέσεις για μικροπαροχές στους πολίτες.

Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται. Έχουν γνώση και κρίση και όταν έρθει η ώρα θα τους καταδικάσουν», καταλήγει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.