Survivor 4: Μεγάλος καβγάς στους Κόκκινους – Όσα θα δούμε απόψε

Τα πάνω – κάτω ήρθαν στο “Survivor 4” το βράδυ της Τρίτης (16/02) μετά τη νίκη των Μπλε στη δεύτερη δοκιμασία ασυλίας, γεγονός που οδήγησε τους Κόκκινους στο να ψηφίσουν τους παίκτες που επιθυμούν να αποχωρήσουν, ενώ ακόμη περισσότερες εντάσεις αναμένεται να δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/02).

Υπενθυμίζεται, ότι έχουμε τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, δύο από κάθε ομάδα: από τους Μπλε ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, ενώ από τους Κόκκινους η Ανθή Σαλαγκούδη και ο Περικλής Κονδυλάτος. Την ατομική ασυλία των Κόκκινων πήρε ο Κόρο, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι δύο πιο αδύναμοι για τον ίδιο είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Περικλής Κονδυλάτος, καταλήγοντας να επιλέγει τον δεύτερο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/02), ο Τριαντάφυλλος θα έρθει σε σύγκρουση με τον Κώστα Παπαδόπουλο, όταν μάθει πως ο τελευταίος “έπιασε” τον Κόρο και του είπε να επιλέξει τον τραγουδιστή ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση. Θα σημειωθεί ένας έντονος καβγάς μεταξύ των δύο, στην παραλία των Κόκκινων.

Έπειτα, οι δύο ομάδες θα “ριχτούν” ξανά στη μάχη, διεκδικώντας το έπαθλο επικοινωνίας σε ένα δύσκολο αγώνισμα επικοινωνίας. Ποιοι θα καταφέρουν να επικρατήσουν και να έρθουν σε επαφή με τους δικούς τους ανθρώπους; Και ποιος παίκτης ή παίκτρια θα εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο και το “Survivor 4”;

Survivor 4: Δείτε το trailer