Fauci-ing: Το νέο «dating trend» που έκανε τον Άντονι Φάουτσι να ξεκαρδιστεί στα γέλια

Αν είσαι κάτοικος ΗΠΑ, τα ερωτικά σου έχουν πάρει την κάτω βόλτα και συνεχίσεις να είσαι «μπακούρι» τους επόμενους μήνες, μάλλον πρέπει να εξετάσεις σοβαρά το ενδεχόμενο να έχεις πέσει θύμα… «φαουτσώματος».

Σύμφωνα με τη New York Post, ένα νέο trend έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα στον κόσμο του dating, έχοντας πάρει μάλιστα το όνομά του από τον πιο διάσημο λοιμωξιολόγο των ΗΠΑ, Άντονι Φάουτσι. Όπως εξηγεί η αμερικανική εφημερίδα, ως «Fauci-ing» ορίζεται η άρνηση να ξεκινήσεις (ή να συνεχίσεις) ερωτικό δεσμό με κάποιον ο οποίος δεν παίρνει σοβαρά την πανδημία, και δεν τηρεί τα απαιτούμενα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης στις καθημερινές επαφές του/της.

H ονομασία του trend αποτελεί επινόηση του dating app Plenty of Fish, που συμπεριέλαβε το Fauci-ing στην ετήσια λίστα με τα κορυφαία dating trend που αναμένεται να καθορίσουν το ερωτικό παιχνίδι τους επόμενους μήνες.

Η λίστα, που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβρη, προειδοποιούσε επίσης τους singles να έχουν το νου τους για μια άλλη επικίνδυνη τάση… το «maskerading». Πρόκειται για έναν όρο που αναφέρεται σε υποψήφιους συντρόφους οι οποίοι μονάχα παριστάνουν ότι ανησυχούν για τον κορωνοϊό όσο και εσύ και ότι φοράνε μάσκα, ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Ακόμα ένα trend που αναφέρεται από το app ειναι το «apocalypsing», που περιγράφει την τάση να αντιμετωπίζει κάποιος κάθε ερωτική σχέση σαν την… τελευταία του, και να την βλέπει υπερβολικά σοβαρά, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα!

Σε μια συνέντευξη με το Axios on ΗΒΟ πριν από μερικές μέρες, ο Δρ. Άντονι Φάουτσι ερωτήθηκε σχετικά με το dating trend που φέρει το όνομά του. Όπως θα περίμενε κανείς, ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος δεν είχε ιδέα τι σήμαινει αυτός ο όρος, και όταν τον ενημέρωσε η δημοσιογράφος ξέσπασε αμέσως σε γέλια. «Θα σας φαουτσώσω» είπε γελώντας ο λοιμωξιολόγος, που είναι παντρεμένος από το 1985 με την Κριστίν Γκρέιντι και σίγουρα δεν χρειάζεται να μένει ενήμερος για το τι συμβαίνει στον κόσμο του dating.