Έλα έξω αν είσαι άντρας: Τα… ισπανικά του Μπαπέ στον Τζόρντι Άλμπα (Βίντεο)

«Στον δρόμο, σε σκοτώνω» είπε ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στον μπακ της Μπαρτσελόνα – Σε ρόλο… πυροσβέστη ο Τζεράρ Πικέ

Εκτός από την παράσταση την οποία έκλεψε εντός των τεσσάρων γραμμών με την εμφάνισή του και με το χατ-τρικ που πέτυχε απέναντι στους «μπλαουγκράνα», ο νεαρός Γάλλος στράικερ είναι λογικό να κλέβει την παράσταση και στα θέματα του διεθνή Τύπου την επομένη του αγώνα.

Με όλα τα φώτα να έχουν πέσει πάνω του, στην επιφάνεια ήρθε και ένας σύντομος καυγάς που είχε με τον Τζόρντι Άλμπα κατά την διάρκεια της συνάντησης. Σύμφωνα με το ηχητικό του Movistar+, ο Μπαπέ είπε στον Άλμπα, «Στον δρόμο σε σκοτώνω», που σε ελεύθερη μετάφραση είναι εκείνο το… παλιό, «Έλα έξω να ξηγηθούμε αν είσαι άντρας».

Από την πλευρά του, ο Ισπανός μπακ δεν έδωσε συνέχεια έχοντας και τον Πικέ δίπλα του, απαντώντας: «Μαθαίνει, ο θείος μαθαίνει».

«Ποιον θα σκοτώσεις;», του λέει ο τελευταίος, με τον Μπαπέ να επαναλαμβάνει στον Άλμπα. «Στον δρόμο, σε σκοτώνω».  Άλλωστε, τι να τα κάνουν τα έξτρα νεύρα στην Μπαρτσελόνα από την στιγμή που… φτάνουν και περισσεύουν αυτά που είχε ήδη ο ίδιος ο Πικέ;

Δείτε το βίντεο: