ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: Διαδικτυακό σεμινάριο για τον κορονοϊό – Από ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας υπό την Αιγίδα της Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας (ΕΠΝΕΛ), επιθυμώντας την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού πάνω στο θέμα της πανδημίας, διοργανώνουν ένα διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο «Οι εξελίξεις σχετικά με την πανδημία και τα εμβόλια για τον κορωνοϊό» την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου και ώρα 19:00.

Θα μιλήσουν: O Αναπληρωτής Καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Πατρών και Διευθυντής Πνευμονολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Αργύρης Τζουβελέκης και η Γεωργία Τρακαδά, Αν. Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλoγερόπουλος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Σωτήρης Κοίλιας.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και πνευμονολόγος κα Μαρία Τσουκαλά και ο Γράσσος Δημήτριος, Πνευμονολόγος – Φυματιολόγος, Γ, Γραμματέας της Ε.Πν.ΕΛ.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τη σελίδα της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. στο youtube και το facebook, ενώ το κοινό μπορεί να απευθύνει ερωτήσεις με σχόλια.

Διαδικτυακός σύνδεσμος: https://youtu.be/IKtaigUpluU