ΠΑΤΡΑ: Πως φυγαδεύτηκε ο γιατρός που πέταξε το σκαμπό σε Επιμελητή στο Νοσοκομείο! ΝΕΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες του συμβάντος με τον ειδικευόμενο ιατρό και τον επιμελητή στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας”

Nα θυμίσουμε ότι οι δύο άνδρες ήρθαν σχεδόν στα χέρια, ενώ ο ειδικευόμενος εκσφενδόνισε ένα σκαμπό … κατά του επιμελητή. Όλα ξεκίνησαν απο μία παρατήρηση που έκανε ο επιμελητής στον νεαρό γιατρό.

Ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι αρκετά οξύθυμος. Μία εργαζόμενη στο Νοσοκομείο – μάρτυρας του συμβάντος κάλεσε την αστυνομία. Παρόντες στο επεισόδιο γιατροί, νοσηλευτές αλλά και ασθενείς που μάταια προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

Ο ειδικευόμενος πρόλαβε και έφυγε ενώ στέλεχος της διοίκησης έστειλε την γραμματέα του να μαζέψει τα πράγματα του νεαρού γιατρού ο οποίος προφανώς φυγαδεύτηκε προς αποφυγή του… αυτοφώρου ή έστω της προσαγωγής από την αστυνομία.

Η Διοίκηση πάντως παρά το γεγονός ότι το θέμα έχει αναδημοσιευθεί και σε αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, δεν έχει προχωρήσει σε κάποια διερεύνηση της υπόθεσης, ούτε έχει κάνει ένορκη διοικητική εξέταση.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν “επεισόδια” στην συγκεκριμένη κλινική. Προ καιρού ένας γιατρός είχε “πλακωθεί” με ασθενή.